“Iedere woning, gebouw, complex of object is uniek en heeft een eigen verhaal. Wij vinden dan ook dat alles een unieke visie verdient. Wilt u bijvoorbeeld weer het karakter terugbrengen in uw woning of alleen een opfrisbeurt zodat u de komende jaren weer zorgeloos kunt wonen? Wij volgen de trends op de voet zodat ons vakbekwame team in staat is om mee te denken.”

Kiezen voor De Ruit Groep is kiezen voor een betrouwbaar bedrijf. Het verzorgen van een gedegen advies, het leveren van vakwerk en hoge kwaliteit zijn de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.

Schilder- & Afwerkingbedrijf de Ruit, al meer dan vijftien jaar een begrip in heel Nederland. Vanuit de vestiging in Wateringen vormen de inmiddels 25 medewerkers een schildersbedrijf, behangersbedrijf, afwerkingsbedrijf en stucadoorsbedrijf in één. Bij ons is het mogelijk om jouw volledige opdracht te parkeren onder één dak, met één aanspreekpunt. Van de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden, tot alle varianten stucwerkzaamheden. En van diverse soorten behangwerkzaamheden tot het verzorgen van spuitwerkzaamheden. Alles is mogelijk: nieuwbouw, renovatie en zelfs een complete verbouwing!

De Ruit Groep is thuis in de meest uiteenlopende schilderswerkzaamheden. Als een ambachtelijk schilder- en afwerkingbedrijf voeren zij diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderswerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard zowel binnen als buiten.