Iedere woning, gebouw, complex of object is uniek en heeft een eigen verhaal.

Wij werken o.a. voor:

Kiezen voor De Ruit Groep is kiezen voor een betrouwbaar bedrijf. Het verzorgen van een gedegen advies, het leveren van vakwerk en hoge kwaliteit zijn de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.

De Ruit Groep, al meer dan vijftien jaar een begrip in heel Nederland. Vanuit de vestiging in Wateringen vormen de inmiddels 25 medewerkers een schildersbedrijf, behangersbedrijf, afwerkingsbedrijf en stucadoorsbedrijf in één. Bij ons is het mogelijk om jouw volledige opdracht te parkeren onder één dak, met één aanspreekpunt. Van de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden, tot alle varianten stucwerkzaamheden. En van diverse soorten behangwerkzaamheden tot het verzorgen van spuitwerkzaamheden. Alles is mogelijk: nieuwbouw, renovatie en zelfs een complete verbouwing!

De Ruit Groep is thuis in de meest uiteenlopende schilderswerkzaamheden. Als een ambachtelijk schilder- en afwerkingbedrijf voeren zij diverse schilderwerken uit waaronder, mutatie-onderhoud, kleinschalig en grootschalig schilderwerk voor de particuliere opdrachtgever, en alle mogelijke voorkomende schilderswerkzaamheden voor de zakelijke opdrachtgever. Uiteraard zowel binnen als buiten.